NL nl    Colofon  Privacy
 
Home FAQ Herroepingsrecht Leveringscondities Contact Mijn account Registreren
0 Artikel | € 0.00
  Aanbiedingen / Nieuw
  Caps / Muts
  Kleding
  Schoenen
  Lifestyle Accessoires
  Speelgoed
  Give-a-ways
  Cat schaalmodellen


Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Ponshop   01.09.2012

Wij verkopen de goederen middels postorder in Nederland, Denemarken, Zweden & Noorwegen (Noorwegen met beperkingen) tegen credit-card betaling en Ideal (Nederland)

1. Prijzen
Alle in de katalogus en in de internetshop vermelde prijzen zijn inclusief de in Duitsland geldende B.T.W. In het geval van aktualisering van de prijslijsten cq. de prijzen in de internetshop vervallen alle voorgaande prijzen. Maatgevend zijn de prijzen die gelden op het moment van bestellen.

2. Bestelling
De bestelling door de klant heeft het karakter van een bindende offerte met een geldigheid van 14 dagen dat door de Ponshop geaccepteerd wordt als de Ponshop binnen deze termijn levert en de levering bij de klant aankondigt. Indien een besteld artikel niet leverbaar is zijn wij gerechtigd ons niet aan de leveringsplicht te houden. Eventuele reeds gedane betalingen moeten wij onmiddelijk vergoeden.

3. Levering / verzendkosten
Voor de levering, verpakking en verzekering berekenen wij een bedrag van €10,-- incl. 19% B.T.W. per opdracht. In geval van deelleveringen worden de kosten maar één keer in rekening gebracht. Bij expresszendingen worden de werkelijke kosten in rekening gebracht. Bij een opdrachtwaarde tot €25,- brengen wij €3,-- handlingskosten in rekening. De eventueel aangegeven levertijden worden zo goed als mogelijk aangehouden. Het zijn echter indicaties en kunnen door de Ponshop met een maand overschreden worden.

4. Onvolkomendheden / Defekten
Missende, verkeerde of beschadigde geleverde artikelen moeten binnen 24 uur na de levering gemeld worden. Beschadigingen aan de transportverpakking moeten bij ontvangst door de pakketbezorger bevestigd worden. Voor alle overige tijdens de garantietijd onstane defekten gelden de wettelijke regelingen.

5. Verbod op copieren
Behalve op Ponshop bestellingen betrekking hebbende copien, mag niets van de inhoud van de Ponshop website gecopieerd, gereproduceerd, geopenbaard, gedownload, gefotografeerd, verstuurd of opgeslagen worden, hetzij dat Ponshop hiervoor schriftelijk toestemming heeft verstrekt.

6. Privacy bescherming
Om de klanten een persoonlijke service, levering en een correcte orderafwikkeling te kunnen bieden, is het opslaan van en gebruik maken van de klantengegevens noodzakelijk. De klant verklaart accoord te gaan dat de Ponshop de gegevens die uit de bestellingen voortkomen (bijv. artikel, prijs, leverdatum), gebruikt kunnen worden voor eigen marketing doeleinden. De klant kan deze toestemming te allen tijde herroepen.

Verantwoordelijk voor het overzicht, verwerking en gebruik van uw persoonsgebonden gegevens, volgens de wet bescherming persoonsgegevens, is Leagues GmbH; Tomphecke 40; 41169 Moenchengladbach. Wij gebruiken bij de gegevensverzending het SSL-veiligheidssysteem (Secure Socket Layer) in combinatie met een 128-bit-encryptie. Deze techniek biedt de hoogste veiligheidsstandaard. Alle van ons aangeboden betalingssystemen zijn door de genoemde veiligheidsnormen goed beschermd. Dat uw gegevens encrypted verzonden worden herkent u aan de het slot / sleutel symbool in de onderste statuslijst van uw Browser.

7. Bevoegde rechtbank
De bevoegde rechtbank is in Mönchengladbach.


 
 
 
© 2012 Caterpillar
CAT, CATERPILLAR, their respective logos, “Caterpillar Yellow,” “Caterpillar Corporate Yellow,” the “Power Edge” trade dress as well as corporate and product identity used herein, are trademarks of Caterpillar and may not be used without permission.
www.cat.com      www.caterpillar.com
Leagues GmbH, a licensee of Caterpillar Inc.